Καματερό: Συνελήφθη 72χρονος με εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα (pics)


Συνελήφθη την 27-6-2020 στο Καματερό, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 72χρονος ημεδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα μίνι μάρκετ που πουλάει παράνομα λαθραία τσιγάρα στο Καματερό, εντοπίσθηκε ο 72χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος και κατόπιν αστυνομικού ελέγχου εντός αυτού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία και κατασχέθηκαν -955- πακέτα τσιγάρων και -23- πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Από την περαιτέρω έρευνα, σε παρακείμενο ισόγειο διαμέρισμα, που χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος του καταστήματος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -5.071- πακέτα τσιγάρων και -363- πακέτα καπνού, που ομοίως δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων – Καματερού, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ