Νόμος «λάστιχο» γιατί ο κορωνοϊός δεν… κολλάει στη Μύκονο: Επιβάλλεται λουκέτο για 60 ημέρες, αλλά ανοίγεις σε 15! (video)

Ούτε ο Τιραμόλα να ήταν πια αυτός ο νόμος για την παραβίαση των κανόνων για τον περιορισμό του κορωνοϊού, μιας και ο καθείς τον… τεντώνει για να φτάσει μέχρι εκεί που τον βολεύει. Κάπως έτσι επαναλειτουργεί από σήμερα το beach bar στη Μύκονο που είχε κλείσει πριν από δύο εβδομάδες λόγω συνωστισμού.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συγκεκριμένα, είχε γίνει έλεγχος στο γνωστό μαγαζί της Φτελιάς, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι όχι απλά υπήρχε παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, αλλά γινόταν πραγματικός χαμός!

Το μπαρ σφραγίστηκε από τους ελεγκτές και του επιβλήθηκε λουκέτο για 60 ημέρες, θα έπρεπε να μείνει κλειστό δηλαδή μέχρι τις αρχές Αυγούστου και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Όμως, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, οι υπάλληλοι προετοίμασαν κανονικά την επιχείρηση για το αποψινό άνοιγμα!

Ο περιβόητος νόμος περί παραβίασης των μέτρων για τον κορωνοϊό υπέστη αλλαγή (το… τέντωμα που λέγαμε) και δίνει πλέον τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις εστίασης που εντοπίζονται να μην τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, να επαναλειτουργούν μετά από 15 ημέρες!

Τώρα, μην τυχόν βρεθεί κανένας κακοπροαίρετος και πει ότι το κυβερνητικό «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» πρέπει να είναι κυριολεκτικό και όχι να έρχονται οι τουρίστες και να βλέπουν κλειστά μαγαζιά…

Α πα πα, μην το πεις ούτε του κορωνοϊού.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ