Πώς θα ζωγραφίσουν εύκολα τα παιδιά (vid)


Η ζωγραφική είναι μια όμορφη δραστηριότητα για όλα τα παιδιά αλλά και για εμάς, καθώς μας βοηθά να χαλαρώσουμε.

Όλα τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου αποχαιρέτησαν τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους και αν δεν έχουν ήδη πάει στο χωριό στην γιαγιά και τον παππού ή την κατασκήνωση, ετοιμάζονται να πάνε.

Αν ανήκετε όμως στην κατηγορία των γονιών που αποφάσισαν λόγω Covid-19 να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι, καλά θα περάσουν αφού υπάρχουν πολλές επιλογές. Ωστόσο εδώ θα χρειαστούν τη δική σας βοήθεια και τον δικό σας χρόνο καθώς τα παιδιά, κυρίως μικρότερης ηλικίας, δεν μπορούν να φτιάξουν ένα πρόγραμμα με αποτέλεσμα να βαριούνται γρήγορα.

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά θέματα, βοηθώντας τα παιδιά σας να μάθουν τα ζώα της θάλασσας μέσα από τη ζωγραφική.

Ξεκινήστε λοιπόν με μια άκρως καλοκαιρινή ενασχόληση, ζητώντας να σας ζωγραφίσουν τα ζώα και τα ψάρια της θάλασσας. Είναι ένα έξυπνος τρόπος να μάθει για το θαλάσσιο κόσμο ανακαλύπτοντας χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

Χελώνες, χταπόδια, ψάρια, αστερίες, ιππόκαμπους… δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα τα φτιάξουν εύκολα και μιλήστε τους για αυτά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ