Λάρισα: Χαμός σε στρατόπεδο με αλλοδαπό που έκοβε βόλτες για να βρει… εκδιδόμενες!

Άλλοι γελάνε και άλλοι κλαίνε στην Λάρισα με τα όσα διαδραματίστηκαν, πριν απο λίγες ημέρες, στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας, με τα καμώματα ενός αλλοδαπού, που έχασε από το μεθύσι τον προσανατολισμό του και αντί για τον οίκο ανοχής που έψαχνε βρέθηκε ανάμεσα στους φαντάρους αναζητώντας λίγες στιγμές…απόλαυσης!

Για το τραγελαφικό περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, καθώς ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας, κατάφερε ανενόχλητος να περάσει  την φυλασσόμενη πύλη του στρατοπέδου, χωρίς κανείς να τον εμποδίσει και να βρεθεί εντός προστατευμένου και ελεγχόμενου χώρου.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας υπό την επήρρεια αλκοόλ συνελήφθη πριν λίγες ημέρες εντός του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, καθώς περιφερόταν με ποδήλατο από κοιτώνα σε κοιτώνα…Όταν πια έγινε αντιληπτός, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο στρατόπεδο και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα στους αστυνομικούς, αφού είχε πιει μερικές μπύρες, ξεκίνησε από το γειτονικό χωριό Πλατύκαμπος της Λάρισας για να πάει σε οίκο ανοχής. Όμως, απο το μεθύσι μπέρδεψε τους δρόμους και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε εντός του στρατοπέδου.

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ