Καταγγελία και για δεύτερο ψευτογιατρό εξετάζουν οι Αρχές


Φόβους ότι υπάρχει και δεύτερος γιατρός «μαϊμού», ο οποίος εξαπατά ασθενείς με βαριά νοσήματα για να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή τους συγγενείς τους, εκφράζουν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες ερευνούν την πλούσια εγκληματική δράση του ήδη προφυλακισμένου «Δρ. Χάρου» Νίκου Κοντοστάθη!

Το στοιχείο που δείχνει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και άλλος επιτήδειος που δηλώνει γιατρός για να «δαγκώνει» απελπισμένους ανθρώπους είναι μια καταγγελία που έγινε λίγο μετά τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του 47χρονου «Νίκου Κόντου». Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη βδομάδα τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. ένας άνδρας από την Αθήνα, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για τη δράση γιατρού «μαϊμού», που τον εξαπάτησε προ πενταετίας για υπόθεση συγγενή του, ο οποίος έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Από τις περιγραφές του καταγγέλλοντος, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι με τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται ο ήδη προφυλακισμένος Νίκος Κοντοστάθης, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων. Ωστόσο, η καταγγελία κινητοποίησε τις Αρχές, οι οποίες φέρεται ότι έχουν αρχίσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχει και δεύτερος απατεώνας που παρίστανε -ή εξακολουθεί να παριστάνει- τον γιατρό για να κερδίζει χρήματα από ευάλωτα και απελπισμένα άτομα.

Αν και είναι ακόμη νωρίς για να διαπιστωθεί η αξιοπιστία των καταγγελιών, το όνομα του συγκεκριμένου «γιατρού» έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, η οποία ξεψαχνίζει κάθε κίνησή του για να εξακριβώσει αν είχε παγιδεύσει και άλλα θύματα την τελευταία πενταετία.

Η χλιδάτη ζωή του Κοντοστάθη

Προς το παρόν, πάντως, οι Αρχές δίνουν προτεραιότητα στις εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου Κοντοστάθη, προκειμένου να σχηματίσουν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερες από 100 καταγγελίες για τον απατεώνα με τα «χίλια πρόσωπα», ο οποίος δεν δίστασε να στείλει στον τάφο ακόμα και παιδιά, ενώ ακόμα πιο σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως για την άνετη ζωή που ζούσε με τα χρήματα των ανθρώπων που του εμπιστεύθηκαν τις ζωές τους ή των οικείων τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Realnews», ο «Δρ. Θάνατος» πλήρωνε στις διακοπές του με χαρτονομίσματα των… 500 ευρώ, ενώ έμενε σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου ή της Σαντορίνης μαζί με τη σύζυγό του, η οποία συστηνόταν ως κόρη γνωστού εφοπλιστή! Ενδεικτικό της μεγαλομανίας που τον χαρακτήριζε ήταν, επίσης, ότι μόνο η δεξίωση του γάμου του, ο οποίος έγινε τον Νοέμβριο του 2007 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και Αρχαγγέλων στην Κάντζα, στοίχισε 28.000 ευρώ!

Εκείνη τη βραδιά, οι περίπου 300 καλεσμένοι του 47χρονου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καπνιστό σολομό, σφυρίδα, μαριναρισμένες γαρίδες και σορμπέ ρακί με πέρλες πεπονιού σε γνωστό ξενοδοχείο στα νότια προάστια! Ο Κοντοστάθης φέρεται, επίσης, ότι είχε συντάξει μια διαθήκη σε περίπτωση που πάθαινε κάτι, ενώ ισχυριζόταν ότι διατηρούσε μια εταιρία στο Ντουμπάι, την οποία θα άφηνε στη μεγάλη κόρη του, αλλά ώσπου να ενηλικιωθεί τον έλεγχο θα είχε η σύζυγός του.

Πλέον, ο 47χρονος κομπογιαννίτης θα πρέπει να ξεχάσει τη χλιδάτη ζωή που έκανε και να μάθει να ζει χωρίς ανέσεις στο κελί της φυλακής όπου έχει προφυλακιστεί. Αλλωστε, η παραμονή του εκεί ίσως είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο είχε φανταστεί αρχικά, μια και η εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί μετά και τις τελευταίες καταγγελίες είναι ότι η κατηγορία της απάτης σε βαθμό πλημμελήματος θα μετατραπεί σε κακουργηματική.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ