DIY ιδέες διακόσμησης με γράμματα για το παιδικό δωμάτιο (vid)


Θέλετε να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας με τα γράμματα του ονόματός του;

Η διακόσμηση με γράμματα ή αλλιώς lettering είναι στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια. Τα αρχικά γράμματα του παιδιού δίνουν και παίρνουν και ολοένα στη διακόσμηση του σπιτιού κερδίζουν έδαφος.

Γράμματα σε όλα τα τα χρώματα και μεγέθη τοποθετούνται παντού στο σπίτι, από το καθιστικό και το χολ μέχρι τα υπνοδωμάτια. Μάλιστα οι περισσότεροι γονείς τα προτιμούν για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου του παιδιού τους.

https://www.instagram.com/p/CCB8TErDVFS

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πολλές: ταπετσαρίες με πολύχρωμα γράμματα, κορνίζες, ακόμα και ολόκληρες λέξεις από ξύλο ή χαρτόνι.

Τα διακοσμητικά γράμματα είναι επιβλητικά, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, και ταιριάζουν στους περισσότερους χώρους, ανεξάρτητα από το ύφος της διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CBnTg-MlV0h

Και επειδή το …lettering είναι της μόδας, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε διάφορα διακοσμητικά με γράμματα για το χώρο σας.

Εκτός αν θέλετε να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Εμείς βρήκαμε στο διαδίκτυο όμορφες ιδέες με γράμματα για το παιδικό δωμάτιο . Μπορεί να θέλετε να στολίσετε το χώρο μόνο με το αρχικό του ονόματός του ή να σχηματίσετε ολόκληρο το όνομα και να το στερεώσετε στον τοίχο. ‘Εχετε τόσες πολλές επιλογές.

Ο,τι κι αν επιλέξετε, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ