Ο γόης Άρης Μακρής ζήτησε ένα εκατομμύριο για να παίξει στο κλουβί με τις τρελές (video)


Τον γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος «Boys and noise», από τότε όπως που «διαλύθηκε» το συγκρότημα, αποφάσισε να κάνει solo καριέρα και δεν τα πήγε άσχημα αφού ήταν υποψήφιος για το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Ο λόγος για τον Άρη Μακρή, τον οποίο τον απολαμβάναμε στο μουσικό show «Just the 2 of Us» ως coach της Έρρικας Πρεζεράκου.

Οι μετοχές του όμορφου τραγουδιστή έχουν ανέβει κατακόρυφα γι αυτό και του προτάθηκε, μέσω της Μαρία Ιωαννίδου, να συμμετέχει στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Δεν μπόρεσε να κλείσει η συμφωνία με την παράσταση που έχει καταντήσει «κέντρο διερχομένων» και ο λόγος είναι ότι ο Άρης Μακρής έχει υψηλό κασέ.

Σύμφωνα με την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το πρωινό μου», ο Άρης Μακρής ζήτησε το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου.

Με μία μικρή ειρωνεία ανέφερε:

«Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα εκατομμύριο. Νομίζεις ότι μπορούμε να του το δώσουμε; Μάλλον, δεν θέλουμε να του το δώσουμε. Άλλος! Άλλος! Δεν θέλουμε να είναι, δεν μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύριά μας έτσι. Τον Άρη Μακρή τον είχα προτείνει εγώ. Μια χαρά είναι το παιδί, από εκεί κι έπειτα… εντάξει.

Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί, πιο απλοί»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ