Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» (video)


Η γνωστή στους κοσμικούς κόλπους Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε come back με  αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η θεατρολόγος που απολαμβάνει την ελευθερία της μετά το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη με τον οποίο ήταν παντρεμένη 8 χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά, μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Η ίδια, αποκάλυψε ότι εργαζόταν ως βιβλιοθηκάριος  στη Νέα Υόρκη, για να αποκτήσει την πράσινη κάρτα στην Αμερική, ενώ μίλησε και για την αγαπημένη φίλη της Άννα Βίσση την οποία αισθάνεται ως οικογένειά της.

Η Μαριλένα δεν αποκαλύπτει την ηλικία της γιατί όπως λέει «οι νεράιδες δεν έχουν ηλικία». Αποκάλυψε όμως ότι είναι υπέρ των «one night stand» γιατί την ελκύει η φιλοσοφία αυτή κατά την οποία δεν υπάρχει καμία δέσμευση το επόμενο πρωί…

Όσο για τα πάρτι χλιδής και τις φωτογραφίες που την δείχνουν σε πρώτη και καλύτερη σε κάθε κοσμικό γεγονός, η Μαριλένα τόνισε ότι το καλό στη showbiz είναι ότι όλοι την κερνούν και δεν έχει να απαντήσει τίποτα παραπάνω σε όσους λένε ότι είναι πλούσια.

Κατηγορηματική και με ενοχλημένο ύφος, η Μαριλένα διευκρίνισε ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ στη ζωή της ούτε σε θέατρο αλλά ούτε στα μπουζούκια: «Αυτό έλειπε! Τόσα χρόνια που τα έχουμε χτίσει αυτά τα μαγαζιά, να πληρώνουμε κι από πάνω, όχι αγάπη μου!» είπε με ύφος μπλαζέ, χωρίς ίσως να αντιλαμβάνεται ότι αυτό μπορεί να μην την τιμά όσο η ίδια πιστεύει. «Δεν πληρώνω ποτέ σε θέατρο και μπουζούκια. Αν μου ζητήσουν λεφτά στα μπουζούκια, δεν θα πληρώσω» επέμεινε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ