Ο χωρισμός, η πληγή και η παραδοχή του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά (video)


Τελευταία εκπομπή για τον Γιώργο Λιάγκα με το «Μεσημέρι» του να ρίχνει αυλαία.

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος αλλά και με εξομολογητική διάθεση σχολίασε το ευαίσθητο θέμα του χωρισμού σε έναν γάμο, με αφορμή τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε ότι μπορεί να έχει χωρίσει με την Σίσσυ, οι σχέσεις τους όμως χρειάζονται αρκετή δουλειά ώστε να χειριστούν από κοινού με τον πιο σωστό τρόπο την ανατροφή των παιδιών τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, στο πολύκροτο διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά, πήρε τον λόγο και θέλησε να τονίσει όχι μόνο τον πόνο που αισθάνθηκε εκείνη την περίοδο, αλλά και τη μάχη που χρειάζεται να δίνει από κοινού με τη Φαίη, για να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις  και ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά.

«Επειδή το βιώνω κι εγώ ως γονιός χωρισμένος που έχω παιδιά. Θέλω να πω ότι οι σχέσεις δυο ανθρώπων που χωρίζουν και έχουν παιδιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά το χωρισμό. Όπως λέμε ότι χτίζεται μια σχέση που έχει και ερωτική και συναισθηματική διάθεση κατά την περίοδο του γάμου, έτσι πρέπει να χτίζεται μια σχέση –έτσι τουλάχιστον το βιώνω κι εγώ- μετά το χωρισμό. Ένας χωρισμός είναι μια πληγή. Ακόμη κι αν περνά τραγικά άσχημα, υπάρχει ένας πόνος μετά το χωρισμό… Στην αρχή υπάρχουν πάντα απωθημένα, δεν υπάρχουν τέλεια διαζύγια», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και υπενθύμισε στο κοινό πόσο του κόστισε ο χωρισμός του από τη Φαίη Σκορδά…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ