Ο Βασιλιάς του Ντουμπάι και ο Κ. Μαριδάκης έγιναν… έργα τέχνης (Φωτογραφίες)


Στη δημιουργία τριών εντυπωσιακών έργων τέχνης προχώρησαν δυο εικαστικοί από την Θεσσαλονίκη που απεικονίζουν τον βασιλιά του Ντουμπάι, τον διάδοχο και τον διευθυντή της θαλαμηγού της βασιλικής οικογένειας Κυριάκο Μαριδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι ζωγράφοι από την Θεσσαλονίκη κα Ειρήνη Λαζαρίδου και η κα Βαλέρια Κουσίδη, παρουσίασαν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook ,τρεις πίνακες.

Όπως αναφέρουν, αφορμή της δημιουργίας των εντυπωσιακών έργων είναι η άξια εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Κυριάκο Μαριδάκη, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της μεγαλύτερης Βασιλικής και κυβερνητικής θαλαμηγού του κόσμου, με ιδιοκτήτη τον βασιλιά του Ντουμπάι πρωθυπουργού και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Κυριάκος Μαριδάκης, αξίζει να σημειωθεί πως είναι αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020», ενώ τα τελευταία 15 χρόνια και σε συνεργασία με την κα Βαρδινογιάννη, έχει σαν στόχο την ανάδειξη και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σαλαμίνας.

Τέλος, σε ότι αφορά τη δημιουργία των τριών έργων τέχνης, ήδη έχουν αποσταλεί στο παλάτι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασιλιάς του Ντουμπάι, δηλώνει ενθουσιασμένος.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ