«Ξέχασε» να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ο Dr. Dre και τώρα θα πληρώσει το διαζύγιο… χρυσό!

Ο… κούκος αηδόνι μπορεί να στοιχίσει το διαζύγιο στον «δόκτορα» της ραπ μουσικής, καθώς, όταν περνούσε βέρες πριν από 24 χρόνια, παρέλειψε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο!

Η σύζυγος του Dr. Dre υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η προσοχή στις ΗΠΑ έχει στραφεί στο κομμάτι από την ύψους 710.000.000(!) ευρώ περιουσία του ράπερ που θα διεκδικήσει η Νικόλ Γιανγκ.

dr dre nicole young

Η 50χρονη Γιανγκ, σύμφωνα με την Page Six της «New York Post», ζήτησε διαζύγιο την περασμένη Δευτέρα από τον 55χρονο Dr. Dre, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι χτύπησε τρεις γυναίκες και το 2015 αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει κακοποιήσει γυναίκες. Η αμερικανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Γιανγκ προσέλαβε τη φημισμένη δικηγόρο Σαμάνθα Σπέκτορ, η οποία θεωρείται «μανούλα» στα διαζύγια, έχει ανακηρυχθεί «Κορυφαία δικηγόρος στη Νότια Καλιφόρνια», ενώ την αποκαλούν και «σούπερ δικηγόρο».

Η ικανότητα της Σπέκτορ να προστατεύει τα δικαιώματα των πελατών της κατά την έκδοση των διαζυγίων έχει κάνει πολλούς στις ΗΠΑ να θεωρούν ότι η Γιανγκ, που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή τον 23χρονο Τρους και τη 19χρονη Τρούλι, θα κερδίσει μια μεγάλη «φέτα» από τα 710.000.000 ευρώ του Dr. Dre, ιδίως από τη στιγμή που δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και ο ράπερ έχτισε την περιουσία του κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here