Αποκαλύπτικός Κώστας Χαρδαβελλάς μιλάει για τη σχέση του με την Νικολούλη και την Βάσια Τριφύλλη


Πρωτοεμφανίστηκε στη δημοσιογραφία κατά την περίοδο της Χούντας. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εδώ και 50 χρόνια είναι προ των πυλών. Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να ξεπεράσει την δημοσιογραφική του εμπειρία.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1977, με την παρουσίαση της εκπομπής «Πρόσκληση» στο στούντιο στην ΕΡΤ αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός, το 1993, με την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», όπου ξεκίνησε και η κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη.

Συνέντευξη παραχώρησε, στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν», ο Κώστας Χαρδαβέλλας και μίλησε ανοιχτά για όλα όσα τον έχουν απασχολήσει κατά καιρούς.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε αναφέροντας πως αυτή η περιπέτεια τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο αφήνοντας τα κακώς κείμενα πίσω του, όπως η αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί με την Αγγελική Νικολούλη:

Η αρρώστια σας άλλαξε τον τρόπο που βλέπατε τη δημοσιογραφία, τη δουλειά γενικότερα,έφυγε το άγχος τώρα, πετάξατε τα…βαρίδια;

Άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τη ζωή, καθώς κάποια πράγματα μου φάνηκαν τόσο ανόητα.

Όπως;

Ότι πλακώθηκα με την Αγγελική Νικολούλη για την εκπομπή που κάναμε, «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», που την πήρε και την έκανε μετά «Φως στο τούνελ». Αρχίσαμε και «σκοτωνόμασταν» στα περιοδικά, αλλά τώρα είμαστε πάρα πολύ φίλοι.

Ποιος έκανε την κίνηση της επανασύνδεσης;

Ο χρόνος το ρύθμισε το θέμα, δεν έγινε καμία γέφυρα. Μετά, όταν έπαθα τον καρκίνο, οι γιατροί μου είχαν πει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να «φύγω» και τότε είδα με πόσο ανόητα πράγματα έχω ασχοληθεί κι έχω κάψει την ψυχή μου.Ήμουν πιο επιθετικός, τώρα είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους.

Για την σχέση του με την Βάσια Τριφύλλη, μίλησε στο περιοδικό αποκαλύπτοντας πως ενώ την αγαπάει έκανε κάτι που τον πείραξε:

Θυμώνατε εύκολα, αυτό ήταν κάτι που μου είχε αναφέρει σε κουβέντα μας η Βάσια Τριφύλλη.

Την Βάσια την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ, αλλά έκανε ένα λάθος, κάτι που δεν μου άρεσε…

Τι ήταν αυτό;

Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή έβγαινε κι έλεγε: «Είχα σχέση με τον Κώστα Χαρδαβέλλα κι ήμουν ερωτευμένη…» Της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, να μιλάμε για τα προσωπικά μας θέματα, εκείνη «κόλλαγε» σ’ αυτό. Μετά είδα ότι το έχει ανάγκη να το κάνει κι είπα: «ας το κάνει». Αγαπώ τις γυναίκες, ως άντρας είμαι πολύ δοτικός, θέλω να τις κάνω να νιώθουν καλά. Δεν είμαι από τους άντρες που παίρνω αυτό που θέλω από τις γυναίκες και φεύγω και τους φέρομαι άγρια ή σαν σατράπης.

Που σημαίνει ότι δεν είχατε περιστασιακές σχέσεις;

Ένας άντρας που αγαπάει τη γυναίκα σαν ύπαρξη, σαν οντότητα, προφανώς έχει περιστασιακές σχέσεις, έχει κάνει one night stand, έχει και σχέσεις. Στη ζωή μου δεν ήμουν από τα παιδάκια που ήταν μονογαμικά.

Συνέβη ν’ αγαπάτε πολλές γυναίκες την ίδια χρονική περίοδο;

«Βέβαια αγάπησα πολλές γυναίκες και ιδιαίτερα στα νιάτα μου ήμουν πολλές φορές… μπερδεμένος. Τώρα είμαι παντρεμένος με τη Μαρία κι είμαι μια χαρά».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ