Στα κάγκελα οι κάτοικοι του Πολυκάστρου: Λαθρομετανάστες παρενοχλούν σεξουαλικά τα κορίτσια του τόπου μας!


Σοβαρές καταγγελίες «βλέπουν» το «φως» της δημοσιότητας, από τους απηυδισμένους κατοίκους του Πολυκάστρου, Κιλκίς, αναφορικά με τους λαθρομετανάστες, που διαμένουν στη δομή αλλοδαπών της Νέας Καβάλας και κάνουν ιδιαίτερα δύσκολη την καθημερινότητα των ντόπιων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μιχάλης Τσερνικούδης, κάτοικος της περιοχής, το αίσθημα της  ασφάλειας στην περιοχή έχει εξαφανισθεί προ πολλού για τους ίδιους, λόγω της συνύπαρξής τους με εκατοντάδες παράνομους μετανάστες.

Ο κ. Τσερνικούδης κάνει λόγο για «οικτρή καθημερινότητα» και για ανομία που πλέον έχει φτάσει στον απόλυτο βαθμό. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι το 90% των λαθρομεταναστών που βρίσκονται εκεί είναι άνδρες και, όπως λέει, φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους, δεδομένου ότι τους επιτίθενται οι αλλοδαποί.

Όπως δήλωσε, αρκετοί είναι εκείνοι που κυκλοφορούν στις παιδικές χαρές και ουρούν σε κοινή θέα, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, ενώ δεν διστάζουν να προβούν και σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος κοριτσιών και γυναικών!

Το αποκορύφωμα είναι ότι κλέβουν ζώα, καρπούς δέντρων, ποδήλατα, καρότσια σούπερ μάρκετ και ό,τι άλλο μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ