«Έβρασαν» τα δέντρα στις ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περιπάτου» και ξεράθηκαν

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί «βομβαρδισμός» σχολίων στο Twitter με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ξερά τα δέντρα που τοποθετήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Σύνταγμα. 

Πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την γνησιότητα της φωτογραφίας κι έκαναν λόγο για επεξεργασία με φίλτρα και κακόβουλη διάθεση.

Το newsbreak.gr που βρέθηκε στο σημείο, κατέγραψε όχι μόνο ότι τα δέντρα στις μεταλλικές ζαρντινιέρες έχουν όντως ξεραθεί, αλλά σε κακή κατάσταση βρίσκονται και όλα τα υπόλοιπα τα οποία άγνωστο γιατί, έχουν φυτευτεί μέσα στο λεπτό μέταλλο, ώστε οι ρίζες να «ψήνονται» από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν πρόκειται μόνο για σπατάλη αλλά κυρίως για κακή αισθητική εικόνα που δίνει η εντύπωση του νέου έργου, στους πολίτες και στους τουρίστες.

Ο κ. Μπακογιάννης συνειδητοποίησε ότι η προγραμματισμένη φροντίδα των δέντρων, δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί, γι αυτό μετέθεσε την ευθύνη στους πολίτες, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος «Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα», σύμφωνα με το οποίο, οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν να ποτίσουν δέντρα του «Μεγάλου Περιπάτου». 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here