Βίκυ Χατζηβασιλείου για Δέσποινα Βανδή: «Η παρατήρηση ήταν ηθικοπλαστική» (video)

Τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αυτό το διάστημα, την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Κώστα Καραφώτη, σαν ντουέτο, στο μουσικό, διαγωνιστικό show, «Just the 2 of Us».

Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, και το ζευγάρι έχει προκριθεί στον τελικό. Στο επεισόδιο του ημιτελικού, το οποίο προβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ειπώθηκε από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει το ρόλο κριτή, ότι η γνωστή παρουσιάστρια έχει πάντα έναν αντίλογο σε ότι και να πουν οι κριτές. 

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην, καλοκαιρινή εκπομπή, «Καλοκαίρι not».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι κριτές συνήθως τους λένε αερολογίες:

«Εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά που ήταν ο αντίλογος. Εγώ είπα ότι σέβομαι την άποψη των κριτών, αλλά θέλουμε κι εκείνοι να σεβαστούν τη δική μας άποψη του πώς εμείς εκφέρουμε ένα τραγούδι. Γιατί κάθε φορά δεν ακούμε κάτι επί της ουσίας, μια κριτική για τη φωνή, για την τονικότητα, για την τοποθέτηση της φωνής.» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Ακούμε σχόλια για την έκφραση, δηλαδή μια αοριστία, που στην αοριστία μπορείς πάντα να πεις ότι θέλεις γιατί είναι αοριστία από μόνη της. Από μόνη της ενέχει τη δυνατότητα να βρεις κάτι αρνητικό να πεις χωρίς και να υπάρχει απαραίτητα.»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κριτική που της άσκησε η Δέσποινα Βανδή αποκαλώντας την παρατήρηση που της έκανε, «ηθικοπλαστική»:

Η τοποθέτηση της Δέσποινας δεν ήταν μουσική και η παρατήρηση ήταν ηθικοπλαστική. Λες “έχεις πάντα κάτι να πεις”. Λες κάτι, πρέπει να ακούσεις και κάτι. Εγώ τα ακούω όλα με σεβασμό, αλλά ακούω και πράγματα που δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν, δηλαδή δεν ξέρω τι να διορθώσω, έχω μπερδευτεί λίγο»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here