Ο «αξιόπιστος« μάρτυρας κ. Μιωνή αρθρογραφούσε στις εφημερίδες που σήμερα υβρίζει!

Με νέα ανακοίνωση χτύπησε σήμερα ο κατά την πλειοψηφία της προανακριτικής αξιόπιστος μάρτυρας κ. Σάμπι Μιωνή. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει επίθεση σε εφημερίδες μεταξύ των οποίων η Αυγή και η …Εφημερίδα των Συντακτών! Τις οποίες ο αξιόπιστος κύριος μάρτυρας χαρακτηρίζει «φιλικές προς την εγκληματική οργάνωση», που ο ίδιος έχει αποκαλύψει. Και ως δείχνουν τα πράγματα ο ίδιος μόνον έχει ανακαλύψει.

Υπάρχει όμως ένα μικρό θέμα και με αυτή την ανακοίνωση του κυρίου Μιωνή. Ότι μέχρι πρότινος ο ίδιος αρθρογραφούσε στις συγκεκριμένες εφημερίδες! Για άλλη μια φορά ο κύριος μάρτυρας μεταβάλλει το αφήγημα του, εκτός εάν διάγει μία σπάνια κρίση ειλικρίνειας και τις κατακεραυνώνει για το χρονικό διάστημα που ήταν φιλικές ως προς τον ίδιο. Σπαρταριστό είναι και το σημείο όπου επιτίθεται αρθρογραφώντας στον Μάκη Βορίδη, των οποίων τότε τοποθετούσε ως ηγετική φυσιογνωμία της εγκληματικής οργάνωσης, στην θέση του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η απάντηση που του έδωσε τότε ο Αλέξης Παπαχελάς, τον οποίο επίσης περνούσε γενεές 14!

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here