Η Τόκιο του La Casa de Papel μιλάει ελληνικά και ποζάρει σαν αρχαία Ελληνίδα θεά


Η Ούρσουλα Κορμπερό γοήτευσε το ελληνικό κοινό που αποθέωσε την ισπανική σειρά , «La Casa de Papel», στην οποία πρωταγωνίστησε η εκρηκτική ηθοποιός και έγινε ευρέως γνωστή με το προσωνύμιο του ρόλο της Τόκιο.

Η σειρά προβλήθηκε αρχικά μόνο στην Ισπανία, όπου δεν είχε την ανταπόκριση που περιμένανε, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου απέκτησε φανατικούς θαυμαστές.

Úrsula Corberó

Η Ισπανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη, ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει ηθοποιός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και πήρε μέρος και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η Ούρσουλα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες σειρές όπως τo «The Tree of Blood», ενώ σύντομα θα λάβει μέρος σε μια νέα ταινία το «Snake Eyes».

Το Instagram της περιλαμβάνει πόζες και φωτογραφίσεις που «κόβουν την ανάσα» με τους χιλιάδες ακόλουθους της να την αποθεώνουν σε κάθε ποστ. Μεταξύ αυτών και το ελληνικό κοινό το οποίο έμεινε κυριολεκτικά άφωνο με την τελευταία της δημοσίευση στην οποία η ίδια είναι ντυμένη σαν αρχαία Ελληνίδα θεά. Η Ούρσουλα συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη φράση «Χορεύω twerk μόνη» στα ελληνικά, και οι Έλληνες ακόλουθοι έτριβαν τα μάτια τους και αφήνοντας άπειρα σχόλια για την πρότασή της.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ