Χειροπέδες σε αλλοδαπή που διακινούσε κάνναβη μέσα στο hot-spot στην ΒΙΑΛ της Χίου


Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο εσωτερικό των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Αυτή τη φορά ο εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, μαζί με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, εισέβαλαν στη δομή παραμονής αλλοδαπών, στην ΒΙΑΛ της Χίου και εντόπισαν στο χώρο μίας αλλοδαπής συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 265 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην αλλοδαπή γυναίκα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας της υπόθεσης προέκυψε ότι σχεδίαζε να πουλήσει την κάνναβη σε άλλους φιλοξενούμενους στο hot spot. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, η διακίνηση ναρκωτικών στη συγκεκριμένη δομή είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς λίγο αργότερα οι ίδιοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες και σε άλλους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν σε σπίτι εκτός δομής και ανακάλυψαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 440 γραμμαρίων. 

Όπως προέκυψε, οι δύο άνδρες θα διέθεταν τις ναρκωτικές ουσίες προς πώληση στη δομή φιλοξενίας. Τόσο η γυναίκα, όσο και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με την ίδια κατηγορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ