«Τουρισμός για Όλους»: Πάνω από 300.000 οι (μέχρι στιγμής) αιτήσεις – Νέα προθεσμία μέχρι τις 11 Ιουλίου


Αυτό είναι ρεκόρ! Μέχρι και σήμερα Δευτέρα, οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού έχουν ξεπεράσει τις 300.000.  

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Ιουλίου, ενώ από την Πέμπτη 9 του μήνα θα γίνονται δεκτές όλες οι αιτήσεις, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα αγγίξουν τα 1 εκατ. άτομα, γεγονός που έκρινε ως επιβεβλημένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Αύριο, Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ, ενώ την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ