Η HILL’S στηρίζει τα καταφύγια και τα σωματεία αδέσποτων ζώων σε όλη τη Ελλάδα

σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους αρμόδιους φορείς

Η αποστολή της HILLS είναι να βοηθά να εμπλουτίζονται και να επιμηκύνονται οι ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων τους. Μας προβλημάτισε πολύ το πως η πανδημία (COVID-19) έχει μειώσει τα διαθέσιμα κεφάλαια στα καταφύγια ζώων, ειδικότερα σε μικρότερους οργανισμούς. Πολλοί από αυτούς είναι μη κερδοσκοπικοί, των οποίων οι πηγές χρηματοδότησης εξαρτώνται από τη συμμετοχή ανθρώπων σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, από υποστηρίξεις δωρητών ή μεγαλύτερες εκδηλώσεις με σκοπό την υιοθεσία.

Τους τελευταίους μήνες, αυτές οι πηγές οικονομικής υποστήριξης έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα δεδομένου ότι οι άνθρωποι έμειναν στα σπίτια τους και έγιναν πιο σκεπτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων τους.

Πιστεύουμε ότι κάθε κατοικίδιο αξίζει να λαμβάνει την καλύτερη ποιότητα διατροφής, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων δύσκολων στιγμών. Για αυτό το λόγο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας animalsolidarity.gov.grτου Υπουργείου Εσωτερικών και σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, δωρίσαμε 32 τόνους προϊόντων Hill’s σε καταφύγια και σωματεία, μέσω των Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Η Hill’s δημιούργησε το πρόγραμμα Hill’s Τροφή, Στέγη & Αγάπη το 2002, για να παρέχει στους σκύλους και τις γάτες που βρίσκονται σε καταφύγια, διατροφή που βοηθά να παραμείνουν υγιή, χαρούμενα και πανέτοιμα να ζήσουν στο παντοτινό τους σπίτι.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ