Εύβοια: Νέα σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας


Μέσα σε λίγα 24ωρα, έρχεται στο φως και δεύτερη σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας, μετά την περίπτωση του 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας EviaZoom.gr, η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με το eviazoom.gr η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (09-07-2020). Σημειώνεται ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη γιατί είχε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτριά του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ