Συναγερμός από τους 17 κοριούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων!

Κρύος ιδρώτας πιάνει πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες μόνο με τη σκέψη τυχόν δημοσιοποίησης ηχογραφημένων συνομιλιών από τους 17 υπερσύγχρονους κοριούς που ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες!

Σύμφωνα με το kontranews.gr, οι υποκλοπές αυτές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, με τους βαρόνους της διαπλοκής να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον και ταυτόχρονα πολιτικούς και άλλους σημαίνοντες παράγοντες, συγκεντρώνοντας υλικό, το οποίο χρησίμευε ως «κίνητρο» σε τακτοποίηση μεγάλων συμφωνιών και συμβάσεων του δημοσίου.

Όσο ο νόμος ήταν αυστηρός και κινδύνευαν με κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις κανείς δεν δημοσίευε το σχετικό υλικό. Τώρα όμως…

Με τα σημερινά ισχύοντα δεν θεωρείται παράνομη η κατοχή βαλίτσας υποκλοπών και δίωξη ασκείται μόνο αν κάποιος συλληφθεί επ’ αυτοφώρω (αστείο αν σκεφτεί κανείς τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών). Επίσης, η αποδοχή από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής υλικού υποκλοπών, νομιμοποιεί ουσιαστικά τη χρήση του, με το πρόσχημα ότι αποκαλύπτονται ποινικά αδικήματα.

Η νομιμοποίηση των υποκλοπών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς σε όλο το σύστημα της χώρας, πολιτικό και οικονομικό και η Δικαιοσύνη θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να μην αφήσει περιθώρια να γίνει η δημόσια ζωή ζούγκλα, με τον καθένα να μπορεί να δημοσιοποιήσει ένα ηχογραφημένο (που μπορεί να είναι και πειραγμένο) και να του δίνεται η δυνατότητα για εκβιαστικό γαϊτανάκι.

Όπως προσθέτει το kontranews.gr, οι αρχές ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα «βαλιτσάκια» και κάνει λόγο για απόστρατους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν στήσει αυτές τις ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ