Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του» (video)


Ο καταξιωμένος, ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μετά από 28 χρόνια θα συνεργαστεί ξανά με τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή, της τότε πετυχημένης σειράς «Χάι Ροκ», Πέτρο Φιλιππίδη, στη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες», σε μία σπάνια συνέντευξή του, μιλάει εφ’ όλης της ύλης και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Καλεσμένος, βρέθηκε, ο γνωστός ηθοποιός, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά για την απόφασή τoυ να αφήσει την μεγάλη του αγάπη, την θάλασσα, για να γίνει ηθοποιός:

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και με πήγε να δω παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα. Όταν με πήγε το ταξί για να γραφτώ στη σχολή να γίνω καπετάνιος είπα στον οδηγό να στρίψει, γιατί περνώντας από το Εθνικό Θέατρο άλλαξα γνώμη. Ήμουν ανήλικος, δεν είχα κλείσει τα 18…»

Την απόφαση του αυτή, δεν την δέχτηκε ποτέ ο πατέρας του. Ο ίδιος εξομολογείτε στην παρουσιάστρια του Alpha, ότι ο πατέρας του πήρε την απόφαση να τον δει στο θέατρο μετά από 28, ολόκληρα, χρόνια.

«Ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας ήδη, 28 ετών. Αρνιόταν. Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του ήταν πολύ ωραίος και έχει γίνει γνωστός, αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει.»

«Μιλάγαμε, του έλεγα πάντα να έρθει να με δει, αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος ακούγοντας αυτά για μένα, αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πέρασμα του στην σειρά, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, «Άγριες Μέλισσες», μίλησε σε μία επιλεκτική συνέντευξη, στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε τον λόγο που δεν ζήτησε αμοιβή για τα δύο επεισόδια που συμμετείχε.

«Είναι πολύς κόσμος εκεί που κατά την προσωπική μου γνώμη και από τις πληροφορίες που έχω δεν αμοίβεται καλά.» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου ήρθε λοιπόν να ζητήσω αμοιβή για δύο επεισόδια που θα έπαιζα έναν τιμητικό ρόλο που δεν θα ξανά εμφανιζόταν ποτέ. Πρόκειται για τον πατέρα Σεβαστό. Ήταν ένας δέλεαρ ρόλος με δύο επεισόδια πολύ καλογραμμένα.»

Το παρακολουθούσα το σίριαλ και το παρακολουθώ. Είναι μια δουλειά που μου αρέσει. Μ’αρέσει που γνώρισα πολλούς νέους συναδέρφους από μια τηλεοπτική σειρά που τους δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν υποκριτική ικανότητα», πρόσθεσε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ