Πέτσας για συνέντευξη Τσίπρα: Δυσφημεί την πατρίδα μας στο εξωτερικό


Δυσφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό προσάπτει στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με τη φράση, «ο πανικός του κ. Τσίπρα από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις τον σέρνει σε νέες αθλιότητες» σχολιάζει τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας.

«Την ώρα που η Ελλάδα ανακτά το κύρος της και χαρακτηρίζεται διεθνώς, ως μια χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού, ο κ. Τσίπρας δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό».

«Όσο για την αναφορά του σε “διεφθαρμένο κόμμα”, ας κοιτάξει δίπλα του», καταλήγει η σύντομη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ύφεση πριν από το ξέσπασμα του νέου κορονοϊού και τα επακόλουθα μέτρα lockdown.

«Πήραν μια χώρα με αυξανόμενο ΑΕΠ και μειούμενη ανεργία και κατάφεραν να τα αντιστρέψουν σε μόλις 6 μήνες. Τώρα βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας επικείμενης καταστροφής και οι προβλέψεις ύφεσης δείχνουν ότι στο τέλος του 2020 το ΑΕΠ μας θα συρρικνωθεί τουλάχιστον 10%», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας, στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ