Δύσκολες στιγμές για την Σπυριδούλα του MasterChef! Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της (video)


Νεκρός βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ο πατέρας της πρώην παίκτριας του reality μαγειρικής «Master Chef 3», Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.

Ο 52χρονος, Λευτέρης Καραμπουτάκης, ιδιωτικός υπάλληλος σε τσιπουράδικο της Νέας Ιωνίας, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης στο μπαλκόνι της οικίας του.

Τον άτυχο άντρα, εντόπισε ένας γείτονας του και έσπευσε αμέσως να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Βαριά θλίψη επικράτησε στον Βόλο, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός καθώς ήταν και και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου.

Όπως αναφέρεται από τοπική ιστοσελίδα, ο θάνατος του φέρεται πως επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ το ΑΤ Βόλου λαμβάνει καταθέσεις για την υπόθεση.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης είναι πατέρας τριών παιδιών, της Ειρήνη, του Γιώργου και τη Σπυριδούλας η οποία ήταν μία από τις φιναλίστ του Master Chef 3.

Η αγάπη της για την μαγειρική οφείλεται, κατά ένα μέρος, στον πατέρα της ο οποίος διατηρούσε τσιπουράδικο κι εκεί άρχισε να ασχολείται με την κουζίνα, κάτι το οποίο την επηρέασε και την  ώθησε να λάβει μέρος στο παιχνίδι μαγειρικής, με απώτερο σκοπό να γίνει η πρώτη γυναίκα Master Chef.

Δείτε τι δήλωσε τότε περήφανα ο πατέρας της, για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ