Εθελοντική αιμοδοσία στο Πεδίον του Άρεως το διήμερο 11-12 Ιουλίου από την Περιφέρεια Αττικής 


Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει η Περιφέρεια Αττικής το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο που βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως (Ευελπίδων 2).

Στόχος της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Το αίμα θα διατεθεί στην Υπηρεσία  Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», το οποίο και παρέχει τον αναγκαίο εξοπλισμό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αιμοδοσία.

Η δράση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ενώ υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΣΕΑ, την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τον Αθηναϊκό Αθλητικό Σύλλογο Βύρωνα και τον Αθλητικό Όμιλο Φοινικέων.

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ