Δίμηνη αποχή από τα… αεροπλάνα, για την -τραυματία- κόρη της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου


Τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες θα κάνει να μπει σε αεροπλάνο η Αμαλία Κωστοπούλου, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Το ελληνικό καλοκαίρι, που υπήρχε στο…καρνέ της 23χρονης κόρης της Τζένης Μπαλατσινού, πάει, πέταξε! Οι θλάσεις στα πλευρά και τα τραύματά της καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε μετακίνηση.

Φυσικά, μαθαίνοντας τα νέα των γιατρών, η Αμαλία δεν χάρηκε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Τώρα πρέπει να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά της και να ξεκουραστεί, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της.

Η σύζυγος του υπουργού Υγείας που ήταν στο πλευρό της στις ΗΠΑ, όταν είδε ότι η μικρή τα καταφέρνει μόνη της, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Αθήνα και στα συζυγικά της καθήκοντα.

Η Αμαλία θα μετακινείται για λίγο καιρό με το «Π» στο σπίτι της και το… φροντιστήριο των φυσιοθεραπευτών για το πώς θα κινείται ολοκληρώθηκε.

Αδυνατούσε να δώσει πληροφορίες

Όπως μαθαίνουμε δε, η ενημέρωση των γονιών για τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης τους έγινε τυχαία τελικά, μέσω ενός Ελληνοαμερικανού στα social media, που έδωσε πληροφορίες για το τι συνέβη. Προφανώς, η Αμαλία Κωστοπούλου, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να δώσει πληροφορίες για το ποια είναι και τι συνέβη.

Τώρα όμως όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω της και αναρρώνει, παρότι κοψοχόλιασε τη μητέρα της και τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ