Αγία Σοφία: Σύρθηκαν όλοι πίσω από τον Π. Παυλόπουλο αλλά ουδείς τόλμησε να αναφέρει το όνομα του Ερντογάν!

Εμπρός σε αυτή την πρωτοφανή ιεροσυλία απέναντι στην ορθοδοξία και τον ελληνισμό, το πολιτικό σύστημα εξουσίας δεν τόλμησε να αρθρώσει ούτε λέξη. Έπρεπε να παρέμβει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος με μία πύρινη ανακοίνωση του επιτέθηκε τόσο στην Τουρκία όσο και προσωπικά στον Ερντογάν. 

Φυσικά τότε άρχισαν δειλά – δειλά να μιλούν. Αλλά και που μίλησαν τι είπαν; Απολύτως τίποτα! Οι διαπρύσιοι μακεδονομάχοι άρχισαν να ψελλίζουν κάτι μισόλογα για Ουνέσκο και άλλα θλιβερά. Μητσοτάκης, Σαμαράς, Αβραμόπουλος και άλλοι, δεν τόλμησαν να πιάσουν το όνομα του Ερντογάν στο στόμα τους. Κατώτεροι των περιστάσεων.

 

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε και ο Ερντογάν. Ότι στην κρισιμότερη στιγμή, την Ελλάδα την κυβερνά ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος, με μπροστινούς θλιβερές προσωπικότητες, βγαλμένες από την προπαγάνδα των τουρκικών σίριαλ που μας βομβαρδίζουν νύχτα – μέρα για να εμπεδώσουμε την τουρκική προπαγάνδα.

 

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, όσο κι αν το τουρκικό παρακράτος νομίζει ότι έχει καταλάβει την Ελλάδα μέσω των αχυρανθρώπων του. 400 χρόνια σκλαβιά αποτινάξαμε, θα φοβηθούμε μια χούφτα θλιβερούς;

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ