Γάκης για κορωνοϊό στις Εκκλησίες: «Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο χωρίς σοβαρό λόγο»

Θλίψη έχει προκαλέσει στους χριστιανούς ορθοδόξους, αλλά και κατ’ επέκταση σε όλους τους Έλληνες, το γεγονός ότι παρατάθηκε η ισχύς των περιοριστικών μέτρων στις εκκλησίες έως και τις 21 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι τον Δεκαπενταύγουστο -μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του χριστιανισμού- οι Έλληνες θα πρέπει να μπαίνουν στους ιερούς ναούς για να προσκυνήσουν ανά… βάρδιες.

Σε δηλώσεις του ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης ανέφερε ότι «το πρόβλημα δεν είναι εκεί»! Οπως τόνισε ο ίδιος, «ο πιστός είναι και πειθαρχημένος, καθώς έχει μάθει να σέβεται τους κανόνες».

Και τονίζει: «Αυτές οι ανοησίες θα πρέπει να λήξουν. Πρώτα να κλείσουν τα αστικά και τα τρένα και μετά την εκκλησία, γιατί οι εκκλησίες έχουν πολύ μεγάλη χωρητικότητα και ο κίνδυνος να κολλήσεις κορωνοϊό είναι πολύ πιο μικρός εκεί απ’ ότι στα εμπορικά κέντρα και τα σούπερ μάρκετ».

Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ συνεχίζει λάβρος την επίθεση κατά πάντων: «Ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος».

Μίλησε δε για «αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις από ανθρώπους που, στη συντριπτική τους πλειονότητα, δεν έχουν καμία επαφή με την επιδημιολογία», αλλά και για περιθωριοποίηση των ελάχιστων επιδημιολόγων που έχουν απομείνει, ζητώντας από όλους «να προσέχουν αυτά που διαβάζουν, λεπτομερώς, γιατί κρύβουν πολλά»!

Και ο νοών, νοείτω…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here