Πώς να οργανώσετε την τέλεια βραδιά σινεμά στο σπίτι με τα παιδιά


Σας έχουμε ιδέες.

Τα καλοκαιρινά βράδια προσφέρονται για θερινό σινεμά.’Ομως, αν δεν μπορείτε να πάτε με τα παιδιά, είτε γιατί είναι μικρά είτε γιατί δεν σας εξυπηρετούν οι ώρες, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.

Η πρότασή μας δεν είναι να βάλετε μια ταινία στην τηλεόραση, να ψήσετε ποπ κορν και να περάσετε τη μέρα αλλά να φτιάξετε ένα θερινό σινεμά στο σπίτι σας και να απολαύσετε μια ταινία στην αυλή ή το μπαλκόνι σας!

Αν έχετε μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε την ταινία επάνω στον πανί της τέντας. Αν πάλι η τέντα δεν σας αρέσει σαν ιδέα, ο λευκός τοίχος θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Αν πάλι δεν έχετε σκοπό να βάλετε προτζέκτορα, απλά βγάλτε την τηλεόραση έξω και ετοιμάστε τον χώρο.

Πώς να μετατρέψετε τον χώρο σε …θερινό σινεμά

Επιλέξτε τη σωστή διακόσμηση

Στρώστε παπλωματάκια ή τοποθετήστε μαξιλάρια στο έδαφος. Βάλτε μικρά τραπεζάκια ή καφάσια ή δίσκους που θα έχουν επάνω όλα όσα θα χρειαστείτε για να πιείτε και να φάτε. Μην ξεχάσετε να βάλετε φωτάκια ή κεράκια ή να ανάψετε φαναράκια για να κάνετε ακόμη πιο παραμυθένιο τον χώρο σας.

Φτιάξτε σνακ

Για να δείτε μια ταινία χρειάζεται οπωσδήποτε να έχετε έτοιμα σνακ που θα συνοδέψουν την βραδιά που θα ετοιμάσετε. Ψήστε ποπ κορν, φτιάξτε σπιτικές πίτσες, κοτομπουκιές και τηγανιτές πατάτες.

Ώρα για ροφήματα

Σίγουρα το νεράκι θα χρειαστεί αλλά βραδιά θερινού σινεμά χωρίς κάτι νόστιμο και δροσιστικό, δεν γίνεται. Φτιάξτε δροσιστικά κοκτέιλ ειδικά για τα παιδιά σας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ