Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Νεκρός άνδρας που έπεσε από γέφυρα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν ξεκαθαρίσει, είναι πιθανό το περιστατικό να έγινε προκειμένου ο άτυχος άνδρας να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας.

Στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλοδαπός έπεσε στο κενό από τη μεγάλη γέφυρα στην Εγνατία Οδό, στην Παράκαμψη (στο ύψος του Περιγιαλίου).

Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη σήμερα (11-7-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, προωθούσε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, νυχτερινές ώρες της 10/11-7-2020, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, το παραπάνω όχημα με οδηγό και συνοδηγό τους δύο δράστες, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ενώ λίγο πιο κάτω προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, οι δύο διακινητές εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζή σε φυγή, κατευθυνόμενοι σε παρακείμενη δασώδη και κρημνώδη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό το συνοδηγό – διακινητή σε παρακείμενη χαράδρα και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό – διακινητή πλησίον του κόμβου Άγιου Σίλα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

πηγή: proininews.gr

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ