Μαντλίν: Ραγδαιες εξελίξεις – Βρέθηκαν στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μπρίκνερ


Ειδικοί διασώστες και δύτες βούτηξαν στα πηγάδια στην περιοχή Vila do Bispo.

Αστυνομική έρευνα φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για τον εντοπισμό της σορού της μικρής Μαντλίν.

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε μία περιοχή πολύ κοντά στην παραθεριστική πόλη όπου είχε εξαφανιστεί το μικρό κορίτσι, καθώς και στα πηγάδια που βρίσκονται εκεί.

Στην περιοχή Vila do Bispo, μία περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την Πράϊα ντα Λούζ, εκεί που εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα, υπάρχει τις τελευταίες ώρες μεγάλη κινητικότητα.

Στις έρευνες, σύμφωνα με την Sun, συμμετείχαν ειδικοί διασώστες της πυροσβεστικής αλλά και έμπειροι δύτες οι οποίοι εξέτασαν εξονυχιστικά τα πηγάδια.

Αυτή τη φορά και οι πορτογαλικές Αρχές επικαλούνται αδιάσειστα στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ ευθύνεται για τη δολοφονία της Μαντλίν, η οποία είναι εξαφανισμένη από τον Μάιο του 2007.

Ο Μπρίκνερ παραμένει κρατούμενος σε φυλακή στη Γερμανία όπου εκτίει ποινή 21 μηνών για εμπόριο ναρκωτικών.

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο παιδόφιλος από συγκρατούμενούς του

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν από το Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007 και τα νέα έφτασαν και μέσα στις φυλακές, στους συγκρατούμενούς του.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ