Έφυγε από τη ζωή ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος, Πητ Παπαδάκος. Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή μέσα από αναρτήσεις τους στο Facebook οι συγγενείς του.

«Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες, θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή, δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους, εκεί ψηλά, θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου» έγραψε χαρακτηριστικά η ανηψιά του Μαριαλένα Παπαδάκου.

Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου..

Gepostet von 'Μαριαλένα Παπαδάκου' am Samstag, 11. Juli 2020

«Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!» έγραψε από την πλευρά του ο ανηψιός του Τάσος Παπαδάκος.

Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

Gepostet von Τάσος Παπαδάκος am Samstag, 11. Juli 2020

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός αστρολόγος έκανε την τελευταία του ανάρτηση στον λογαριασμό του, στο Facebook που αφορούσε στα ζώδια. 

ΣΗΜΕΡΑ 11 07 2020 ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΟΞΟΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Gepostet von Πητ Παπαδάκος am Samstag, 11. Juli 2020

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια και καταγόταν από το Γύθειο, Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά,  Ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, ενώ ήταν και συγγραφέας διεθνούς φήμης.

Πτυχιούχος clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής, υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων).

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ