Ηράκλειο Κρήτης: Υπέργηροι ληστές (81 ετών) ξάφρισαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της!


Το κατέχουν καλά το «άθλημα» όπως αποδείχθηκε, τρεις… 81χρονοι, οι οποίοι επισκέφθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής το σπίτι μιας γυναίκας στο Ηράκλειο και την ξάφρισαν!!

Χαρακτηριστικό της «εμπειρίας» τους ήταν ότι ο ένας από τους δράστες έπιασε κουβεντούλα με την ανυποψίαστη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, ενώ οι δυο… συνομήλικοί του έμειναν απ’ έξω ως τσιλιαδόροι! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηλικιωμένος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά έκανε ένα… πέρασμα από την κρεβατοκάμαρα της ενοίκου και έβαλε χέρι στις οικονομίες της, ύψυς 200 ευρώ!

Όταν έφυγαν οι τρεις 81χρονοι, η γυναίκα διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν «κάνει φτερά» και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, στις οποίες έδωσε πλήρη κατάθεση, περιγράφοντας τον ηλικιωμένο. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και στην κατοχή του ενός βρέθηκαν τα 200 ευρώ που αποδόθηκαν στην γυναίκα. Οι τρεις ηλικιωμένοι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που τους απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, ωστόσο τους άφησε ελεύθερους λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ