«Καμίνι» για Κομίνη


«Βράζουν» -όχι άδικα- στον Παναθηναϊκό με τον Κομίνη! Ακόμα και χθες κανένας στην οικογένεια του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να ηρεμήσει από αυτά που έκανε ο Κομίνης.
Ο Ελληνας ρέφερι ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων και η αλήθεια είναι ότι η φάση με τον Μπα, που θα έπρεπε να βγει με κόκκινη, και το πέναλτι του Βαλμπουενά, που δεν υπάρχει ποτέ, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό τους «πράσινους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Γιώργο Σηφά,  μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα που είπε στον Γιώργο Κομίνη ο Σωκράτης Διούδης, λίγο προτού ο Ματιέ Βαλμπουενά εκτελέσει το πέναλτι στο ντέρμπι των «αιωνίων». Χαρακτηριστικά είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού στον Κομίνη ότι «εγώ θα το πιάσω, μη δώσεις επανάληψη», κάνοντας πράξη τα λεγόμενά του, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Βαλμπουενά.

Από την άλλη, η ομιλία του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνωσε και ψυχολογικά τους παίκτες: «Εχουμε δουλέψει τακτικά, ξέρετε όλοι τι πρέπει να κάνετε, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δώσετε την ψυχή σας. Μπορούμε να τους κερδίσουμε και πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό. Πρέπει να… φάμε την μπάλα, να τους τρέξουμε πολύ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Παίξτε με ψυχή για τον Παναθηναϊκό! Για τον κόσμο και για τους εαυτούς σας» ήταν τα λόγια του.

Στο ημίχρονο ο Ελληνας προπονητής αναλώθηκε σε τακτικά θέματα. Άλλαξε πλευρά τον Σένκεφελντ και του είπε να μετατεθεί σε θέση δεξιού στόπερ, με τον Κουρμπέλη αριστερά. Ακόμη, είπε στον Θεοχάρη να μην κλείνει προς τους στόπερ, αλλά να παίζει πιο ανοιχτά στο πλάι. Μετά το τέλος του ντέρμπι, ωστόσο, ο Δώνης δεν είπε ούτε κουβέντα στους παίκτες του, φανερά προβληματισμένος από τα σφυρίγματα του Κομίνη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ