Απίστευτο! Γονείς διδύμων μπερδεύτηκαν και πήγαν λάθος… παιδί στο νοσοκομείο

Δεν έχει προηγούμενο το κωμικοτραγικό περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το Σάββατο οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου που είχε εφημερία, όταν οι νεαροί γονείς διδύμων πήγαν ένα από τα παιδάκια τους να εξεταστεί, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα κορωνοϊού με πυρετό και δύσπνοια επί δύο μέρες που τους έκανε να ανησυχήσουν.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό ως ύποπτο για τη νόσο Covid-19 και έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως, διαπίστωσαν πως ούτε δύσπνοια παρουσίαζε το παιδί αφού έδειξε κορεσμό στο οξυγόνο 98, αλλά ούτε και πυρετό είχε. Έτσι, εξήγησαν στους γονείς ότι το παιδί τους είναι υγιέστατο και τους ρώτησαν με απορία τι είχε συμβεί. Το ζευγάρι κοιτάχτηκε και, όπως αναφέρει το cretapost.gr, η απάντηση που έδωσε στους γιατρούς η μητέρα ήταν… επική:

«Ξέρετε, έχω δίδυμα και ο άντρας μου μπερδεύτηκε και έφερε το… άλλο μωρό!», είπε η μητέρα αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς!

Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι από την ταραχή του ο πατέρας πήρε το ένα από τα δίδυμα χωρίς να ρωτήσει ποιο ήταν το άρρωστο και, σίγουρα, στη συνέχεια θα τα… άκουσε για τα καλά από τη μητέρα!

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ