Χανιά: Συνεχίζεται το θρίλερ – Κανένας ίχνος από τους τέσσερις αγνοούμενους


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα ανοιχτά της Κισάμου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες των λιμενικών Αρχών – και όχι μόνο – για τον εντοπισμό τεσσάρων ανθρώπων, οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν στη θάλασσα, στ’ ανοικτά της Κρήτης, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με ένα ακόμη άτομο αναποδογύρισε το περασμένο Σάββατο και πιθανώς βυθίστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες σε θάλασσα και στεριά με τη συνδρομή σκαφών του λιμενικού σώματος, δυο ιδιωτικών σκαφών και περιπολικών οχημάτων που ελέγχουν την ακτογραμμή. Ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει το σκοτάδι.

Την ίδια ώρα στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, κρατείται ο 25χρονος Αλγερινός που φέρεται να είναι ο μοναδικός διασωθείς. Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους λιμενικούς για το συμβάν και πλέον κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση των Χανίων, αφού όπως αποδείχτηκε στερείται των απαιτούμενων εγγράφων και θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή: neakriti.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ