Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Νέα σειρά Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών στη σχολή του οργανισμού

Την έναρξη νέας σειράς Δοκίμων Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (13/07/2020), στην Πάτρα.

Για την προσπάθεια αυτή μίλησαν ο Αρχηγός του Σώματος Σαμαρειτών, Δημήτρης Χαλιώτης, η Διευθύντρια της Ναυαγοσωστικής Σχολής του Ε.Ε.Σ., καθηγήτρια Ελένη Σουλτανάκη, η Διευθύντρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών, Έλλη Δημοπούλου και ο Τομεάρχης Εθελοντισμού, Σταμάτης Λούρμπας.

Στον κ. Αυγερινό απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, Πέτρο Καθρέπτα.

Η Σχολή Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών, η οποία ιδρύθηκε το 1974 και εδρεύει στην Πάτρα, αναδιοργανώνεται στο πλαίσιο της αναγεννητικής προσπάθειας του Οργανισμού, με στόχο το σύγχρονο, κοινωνικό και αλληλέγγυο προφίλ του Ε.Ε.Σ. Ταυτόχρονα, στόχος είναι να συνεχίσει να πρωτοπορεί στην επικαιροποιημένη άρτια εκπαίδευση Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών.

Το «παρών» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστήρ», έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ιωάννης Καρβέλης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Νικόλαος Ματούλας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here