Θρίλερ με 19χρονη στη Ναύπακτο που γέννησε μόνη της στο σπίτι, αλλά το μωρό απεβίωσε


Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση μιας 19χρονης από τη Ναύπακτο, η οποία αποφάσισε -άγνωστο γιατί- να γεννήσει μόνη της στο σπίτι, με το μωρό, ωστόσο, να μην καταφέρνει να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα μετά τον τοκετό υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της μόλις το αντιλήφθηκαν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου και από εκεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Επιστρέφοντας στο σπίτι από το νοσοκομείο, ο πατέρας της 19χρονης βρήκε το άτυχο νεογνό νεκρό στο μπάνιο, καθώς, ως φαίνεται, η κοπέλα γέννησε μόνη της, κρυφά από τους γονείς της.

Αίτια θανάτου

Η αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο, συνέταξε σε βάρος της 19χρονης δικογραφία για έκθεση με συνέπεια το θάνατο του νεογνού, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή της. Η νεαρή γυναίκα προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενη και σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού.

Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν ζωή και το σκότωσε η μητέρα του, τότε η δικογραφία σε βάρος της θα αλλάξει, κάτι που είναι πολύ πιθανό, καθώς τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου αναφέρουν πως η 19χρονη φέρεται να έχει πνίξει με τα χέρια της το μωρό.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ