«Πράσινος» ο Νέντοβιτς! «Ο ΠΑΟ έχει τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα»


Μεταγραφή με ρίσκο, αλλά από το πάνω ράφι, για τον Παναθηναϊκό! H πρώτη κίνηση των «πρασίνων» για τη φετινή χρονιά ακούει στο όνομα Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ έπειτα από δύο σεζόν στο Μιλάνο, κατά τις οποίες αποτελούσε μέλος της Αρμάνι, μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Τριφυλλιού», συμφωνα με τον Γιώργο Σηφάκη και την εφημερίδα Espresso, με σκοπό να δώσει λύσεις στο οργανωτικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Με την κίνηση αυτή το «Τριφύλλι» αφενός ανοίγει τον… χορό των μεταγραφών, αφετέρου δείχνει τις διαθέσεις του, εν όψει της νέας σεζόν, αποκτώντας έναν παίκτη με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, που βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία (29 ετών) και μπορεί να προσφέρει στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που γεννήθηκε στις 16/6/1991 στην πόλη Nova Varoš της Σερβίας και έχει ύψος 1,91 μ., στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού στάθηκε στην επικοινωνία που είχε με Αλβέρτη και Διαμαντίδη, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του να πάρει μέρος σε αυτό το πρότζεκτ.

Κίνητρο

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι το club με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό να κατακτά τα ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ζέλικο. Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα που θα φορέσω την πράσινη φανέλα. Από μόνη της αυτή η φανέλα σού φέρνει επιπλέον πίεση, ωστόσο παράλληλα σου δίνει ένα μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε» τόνισε αρχικά, για να καταλήξει:

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη μία μέρα έγινε η πρόταση και την επομένη το θέμα τελείωσε. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο ο κ. Διαμαντίδης, ο κ. Αλβέρτης, ο κ. Παππάς και ο κ. Βόβορας. Τέσσερις άνθρωποι μου μίλησαν για το πρότζεκτ και μου ανέλυσαν το πλάνο τους. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι γι’ αυτό το πρότζεκτ. Όλα τα παραπάνω έκαναν εύκολη την απόφασή μου. Είμαι “πεινασμένος” να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ