Μεγάλη κομπίνα με πλαστά αρνητικά τεστ για… διευκόλυνση της διέλευσης στον Προμαχώνα! (video)

Όχι μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις όποιες χαλαρώσεις, αλλά, μπροστά στο κέρδος, κάποιοι επιτήδειοι δεν το έχουν σε τίποτα να πουλάνε… πλαστά πιστοποιητικά αρνητικών τεστ κορωνοϊού αντί 30 και 40 ευρώ, ώστε να «βοηθήσουν» όσους εισέρχονται στη χώρα μας από τον Προμαχώνα! 

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, οι έλεγχοι από τις ελληνικές αρχές στον Προμαχώνα έβγαλαν… λαβράκια, καθώς εντόπισαν κύκλωμα απατεώνων, οι οποίοι προμηθεύουν πιστοποιητικά, με το ανάλογο αντίτιμο, σε όσους επιθυμούν να περάσουν χωρίς πρόβλημα τα σύνορα. Τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά δείχνουν πως ο κάτοχός τους έχει υποβληθεί στον απαραίτητο έλεγχο (χωρίς στην πραγματικότητα να το έχει κάνει) και το τεστ έχει βγει αρνητικό. Φυσικά πρόκειται για έγγραφα από μη πιστοποιημένες μονάδες μοριακού ελέγχου, στα οποία απλώς αλλάζουν το όνομα του ασθενούς, έναντι αμοιβής.

Μετά τον εντοπισμό αρκετών τέτοιων εγγράφων, οι ελληνικές Αρχές αποφάσισαν ότι, από την προσεχή Τετάρτη θα γίνονται δεκτά μόνο τα πιστοποιητικά από 100 πιστοποιημένα σημεία στα Βαλκάνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το τελωνείο του Προμαχώνα έχουν επιστρέψει στη χώρα τους τουλάχιστον δέκα άτομα, καθώς δεν είχαν καν μαζί τους το πρωτότυπο αρνητικό τεστ, αλλά φωτοτυπία του!

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ