Μαρκέλλα: «Φύλλο και φτερό» τραπεζικοί λογαριασμοί και συνομιλίες της 33χρονης

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία για την δράση της 33χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στο τραπέζι βρίσκονται πλέον τραπεζικοί λογαριασμοί, τηλεφωνικές συνομιλίες και ό,τι ίχνη έχει αφήσει στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης. Το σενάριο να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, φαίνεται πως δεν έχει ακόμη αποκλειστεί.

«Οι απαντήσεις θα δοθούν με την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου. Ενώ είπε ότι τα έπαιρνε μαύρα τι ήθελε τους πολλαπλούς τραπεζικούς λογαριασμούς;» διερωτάται η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος οικογένειας 10χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, όπως όλα δείχνουν, αποκάλυψε πως στους λογαριασμούς της διακινούνταν διάφορα χρηματικά ποσά και οι αρχές αναζητούν τώρα τις πηγές χρηματοδότησής της.

Η κάθε της κίνηση της 33χρονης φαίνεται πως ήταν μελετημένη, ο τρόπος που επιχείρησε να σβήσει τα ίχνη της, σύμφωνα με την συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης δείχνει πως είχε συνεργούς που της έδιναν οδηγίες

«Η κατηγορούμενη δεν έδρασε μόνη, έπαιρνε οδηγίες, είχε σχέδιο διαφυγής, οι μέρες που έκανε να καταστρέψει στοιχεία, ο τρόπος που τα κατέστρεψε δείχνει οργάνωση δεν τα παράτησε και έφυγε άλλαξε πόλη, οχήματα, τοποθεσίες, προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της», εκτιμά η Ανθούλα Ανάσογλου.

Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα και με τον συνήγορο υπεράσπισης, η εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, δεν έχει φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αναμένεται να δείξει τα πρόσωπα κλειδιά, με τα οποία ήρθε σε επαφή η κατηγορουμένη για όσο διάστημα κρυβόταν από τις Αρχές.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ