Προφητεία ή ενορχήστρωση;

Δύο τιτιβίσματα σε άσχετες χρονικά στιγμές, πολύ πριν έχουμε τις εξελίξεις με την σύσταση προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την εμπλοκή – φαρσοκωμωδία εκδοτών και δημοσιογράφων με αφορμή μία παράνομη υποκλοπή, δείχνει ότι κάποιος γνώριζε τι θα επακολουθήσει.

 

Και το πλέον σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο κύριος Γιάννης Κουρτάκης φαίνεται ότι είχε γνώση της παράνομης υποκλοπής. Αυτά που επακολούθησαν δικαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και φυσικά απαιτούνται απαντήσεις.

 

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η υποκλοπή ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα για να προστεθεί στο κατηγορητήριο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με την «αυθόρμητη« εμπλοκή του επιχειρηματία Μιωνή ο οποίος προσκόμισε και την συγκεκριμένη υποκλοπή. Εδώ λοιπόν εφόσον δεν έχουμε να κάνουμε με μία σατανική σύμπτωση, φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζαν πως το φιάσκο με την δήθεν σκευωρία για την Novartis δεν θα στεκόταν πουθενά, και είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

 

Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή, δείχνουν ότι όντως υπήρχε και οπτικό υλικό εκτός από το ακουστικό. Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση που ήδη έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη μιλώντας ακόμα και για κατασκοπεία.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ