Γαλλίδα υφυπουργός πανικοβλήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι ξέχασε τη μάσκα της


Κορονοϊός: Η υφυπουργός Ανιές Πανιέρ Ρουνασέρ κάλυψε το πρόσωπό της με τα χέρια της πανικόβλητη, αφού συνειδητοποίησε ότι πήγε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Γαλλίας χωρίς να φοράει τη μάσκα της.

Η υφυπουργός, που έχει το χαρτοφυλάκιο της Βιομηχανίας, έφθασε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε σοφέρ, στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι για την έναρξη της τελετής της Ημέρας της Βαστίλης.

Η Ρουνασέρ χαιρέτησε άλλους αξιωματούχους, πολλοί εκ των οποίων φορούσαν μάσκες, κατόπιν, όμως, συνειδητοποίησε ότι η ίδια δεν φορούσε. Επιχείρησε να επιστρέψει στο αυτοκίνητό της για να βρει τη μάσκα της, ωστόσο το όχημα είχε ήδη φύγει.

Ο τηλεοπτικός φακός την κατέγραψε να κάνει έντονες κινήσεις, να μιλάει ζωηρά σε όσους βρίσκονταν γύρω της και να δείχνει το πρόσωπό της. Λεπτά αργότερα, ένας αξιωματούχος έσωσε την υφυπουργό από τη ντροπή δίνοντάς της μια επιπλέον μάσκα που διέθετε.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ενθάρρυνε τους συμπατριώτες του να φορούν μάσκες όπου είναι δυνατό, όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, ακόμα και υπαίθριους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ