Οι «πράσινοι», μετά τον Φόστερ, κοντά στην απόκτηση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης


O Φόστερ ανήκει επίσημα στον Παναθηναϊκό, ο Ογκαστ έρχεται και ο Λαπροβίτολα πλησιάζει! Το «Τριφύλλι» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ, που υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πρασίνους».

Ο Φόστερ προέρχεται από μία άκρως παραγωγική σεζόν στη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, αφού μέτρησε 17,8 πόντους, 3,8 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ ανά ματς στο Basketball Champions League.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του «Τριφυλλιού» ο Φόστερ δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας με εκπληκτικούς οπαδούς, ενώ τόνισε πως ένιωσε καταπληκτικά όταν έμαθε για την προοπτική των «πρασίνων» και πως έρχεται στο ΟΑΚΑ με μεγάλο κίνητρο για νίκες και επιτυχίες.

Από εκεί και πέρα, ο Ζακ Ογκαστ, σύμφωνα με τον Γιώργο Σηφάκη και την εφημερίδα Espresso, είναι ξεκάθαρος στόχος των «πρασίνων», αφού καλύπτει πολύπλευρες ανάγκες, ενώ έχει παρουσιάσει και μεγάλη βελτίωση την τελευταία διετία. Είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τη δυάδα τον ψηλών με τον Παπαγιάννη και παράλληλα η απόκτησή του θα ανοίξει θέσεις για ξένους, αφού ο Ογκαστ πιθανότατα θα αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Όσον αφορά την απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα, είναι δύσκολη η απόκτησή του, ωστόσο αν ο «εξάστερος» καταφέρει να τον αποκτήσει και τον βάλει δίπλα στον Νέντοβιτς θα έχει ένα δίδυμο στο 1-2 πολύ δυνατό με βάση τα νέα δεδομένα του. Μάλιστα, νέο ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Νίκολας Λαπροβίτολα θα μείνει σύντομα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαζύγιο

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει γραφτεί στον ισπανικό Τύπο ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Λάσο και αυτή τη φορά η ιστοσελίδα encestando.es έγραψε πως τόσο ο Λαπροβίτολα όσο και ο Τζόρνταν Μίκι θα δουν την πόρτα της εξόδου του WiZink Center τις επόμενες μέρες. Φυσικά, οι όροι του διαζυγίου και το κατά πόσο οι Μαδριλένοι θα καλύψουν ή όχι ένα ποσό από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν είναι στοιχεία που απασχολούν και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ