Η μικρή Ραφαέλα γνώρισε από κοντά το Νίκο Βέρτη, χάρη στην πρωτοβουλία του Make-A-Wish Ελλάδος

Ένα πλατύ χαμόγελο λάμπει, πλέον, στο πρόσωπο της 12χρονης Ραφαέλας από το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή) Ελλάδος, καθώς έγινε πραγματικότητα το όνειρό της να συναντήσει το Νίκο Βέρτη!

Το μικρό κορίτσι, το οποίο διαμένει σε επαρχιακή πόλη και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, ονειρευόταν εδώ και χρόνια να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της τραγουδιστή. Την περασμένη Κυριακή η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, αφού οι εθελοντές του οργανισμού τη συνόδευσαν στο εστιατόριο του ΥΤΟΝ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Νίκο Βέρτη, να του κάνει πολλές ερωτήσεις και να μοιραστεί μαζί του φωτογραφίες από τη ζωή της πριν από το χειρουργείο και την ασθένεια.

Φορώντας τα όμορφα ρούχα που είχε προμηθευτεί ήδη από την προηγούμενη μέρα με τη βοήθεια των ανθρώπων Make-A-Wish Ελλάδος, η λιλιπούτεια φαν του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή πήρε στη συνέχεια θέση στο μπαλκόνι της σουίτας του νυχτερινού μαγαζιού, όπου απόλαυσε το πρόγραμμα, τραγούδησε, χόρεψε και τράβηξε βίντεο και selfies.

Χαρά και συγκίνηση

Ωστόσο, η πιο όμορφη στιγμή ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Νίκος Βέρτης. Στη θέα του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος άρχισε να ερμηνεύει επιτυχίες του, τα καταπράσινα μάτια της μικρής Ραφαέλας έλαμψαν από χαρά και συγκίνηση!

Όταν πια κουράστηκε, η μικρούλα ζήτησε από τους εθελοντές να αποχωρήσουν, κρατώντας για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της τις πιο όμορφες στιγμές από εκείνη τη βραδιά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here