Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν: «Κουφάρι» το νοσοκομείο Αττικόν, έρμαιο συμφερόντων και εγκληματικής αδιαφορίας

Την ώρα που η κυβέρνηση απαγορεύει τα πανηγύρια, ανοίγοντας ωστόσο παράλληλα τα σύνορα σε χώρες με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, επιδεικνύει εγκληματική αδιαφορία για τον συνωστισμό που παρατηρείται στα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Ενδεικτικές της τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί, είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εφημερίας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου τα ράντζα στους διαδρόμους ξεπέρασαν τα 60 ενώ ο συνωστισμός που προκλήθηκε από ασθενείς, συνοδούς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αποτέλεσε πρόσφορο έδαφος για τη μετάδοση του επικίνδυνου ιού και άλλων μικροβίων.

νοσοκομείο Αττικόν

Με ανακοίνωσή του, το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου κάνει λόγο για συνωμοσία σιωπής από την κυβέρνηση και την διοίκηση, ενώ παράλληλα εξαπολύει ένα «δριμύ κατηγορώ» προς όσους πέρασαν από θέσεις ευθύνης την τελευταία δεκαετία. «Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων, 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορωνοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Τα συμφέροντα νικούν την κοινή λογική. Η δημόσια υγεία και ο ταλαίπωρος ασθενής πάλι στο εδώλιο. Αιδώς Αργείοι…», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κατήγγειλαν ότι το «Αττικόν» έχει μετατραπεί σε «κουφάρι» καθώς, με ευθύνη της κυβέρνησης, έχει ανασταλεί η λειτουργία του 80% των κλινικών και των ιατρείων.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ