Τριπλέτα απατεώνων χρέωσε με 30.000 ευρώ ανυποψίαστο υπάλληλο περιπτέρου στο Βόλο

Ανησυχία έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό στη Μαγνησία, καθώς οι απάτες σε βάρος επαγγελματιών έχουν μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο.

Αυτή τη φορά ο εισαγγελέας Βόλου αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε βάρος τριών ανδρών για μια υπόθεση απάτης σε βάρος υπαλλήλου ενός περιπτέρου στο Βόλο που έγινε το 2019, ζημιώνοντάς τον κατά 30.000 ευρώ!

Όλα άρχισαν όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο νεαρό υπάλληλο παριστάνοντας τον εκπρόσωπο εταιρίας μηχανήματος αυτόματης έκδοσης χρόνου ανανέωσης καρτοκινητών και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς των καρτών που διέθετε προς πώληση, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να ακυρωθούν. Ο ανυποψίαστος νεαρός εξέδωσε 103 κωδικούς με χρόνο ομιλίας αξίας 30 ευρώ η καθεμιά, αλλά όταν το ανέφερε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Ακολούθησε έρευνα με σκοπό να εντοπιστούν οι αριθμοί από τους οποίους είχαν εκδοθεί οι κωδικοί και βρέθηκαν τρεις διαφορετικοί χρήστες, ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένας Άγγλος, όλοι τους κάτοικοι Ελλάδας, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν στα σπίτια όπου διαμένουν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here