Μπουρλότο από το CAS με «παράκαμψη» της ΕΕΑ! Επιστρέφονται οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Επανεξέταση της υπόθεσης συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την ελληνική Επιτροπή Εφέσεων ζητά το CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), το οποίο αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ, με την υποσημείωση να δικαστεί ξανά η υπόθεση με βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CAS, η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία καλείται να δικάσει από μηδενική βάση την υπόθεση, χωρίς να δεσμεύεται από την εισήγηση της ΕΕΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε ως τιμωρία τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ για να αναγνωριστεί η δεσμευτικότητα της εισήγησης της ΕΕΑ, αλλά η νέα αυτή εξέλιξη δεν δικαιώνει τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, το CAS αναγνωρίζει στον Ολυμπιακό ότι έχει έννομο συμφέρον και πως είναι διάδικος στην υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, ζήτησε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να κλείσει το θέμα στην εξέλιξη της φετινής σεζόν και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

 

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ