Τραγωδία: Νεκρή 3χρονη από θερμοπληξία – Κλειδώθηκε στο αμάξι της μητέρα της


Η μητέρα αναζητούσε το παιδί για ώρες…

Ασύλληπτη τραγωδία στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ένα κοριτσάκι 3 ετών βρήκε φρικτό θάνατο από θερμοπληξία όταν κλειδώθηκε στο αμάξι της μητέρας της!

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε, αναζητούσε την κόρη της για ώρες. Όταν παρατήρησε πως τα κλειδιά του αυτοκινήτου της δεν ήταν στην θέση τους, κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Αμέσως έτρεξε στο όχημα και διαπίστωσε αυτό που φοβόταν: Η 3χρονη είχε κλειδωθεί μέσα στο αμάξι.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και όταν το παιδί απεγκλωβίστηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η θερμοκρασία στο Κεντάκι είναι αρκετά υψηλή τις τελευταίες εβδομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα της τραγωδίας, ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 32 βαθμούς. Αριθμός που μέσα στο αυτοκίνητο είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας, Todd DeArmond, ο οποίος μίλησε στον σταθμό WHOP News Radio, η μητέρα δεν κατάλαβε πώς το παιδί εξαφανίστηκε.

«Βρισκόμαστε σε αρκετά χαμηλότερα νούμερα από τους μέσους όρους, σχετικά με τα παιδιά που χάνουν τις ζωές τους μέσα σε αυτκίνητα. Ανησυχούμε ωστόσο, πως αυτά τα νούμερα θα ανέβουν αρκετά όταν οι γονείς θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν στις δουλειές τους», ανέφερε η πρόεδρος του οργανισμού Kids And Cars, ο οποίος ασχολείται με την ασφάλεια των παιδιών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ